Warning: Declaration of GTranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /homepages/36/d507138966/htdocs/clickandbuilds/brassandwines/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate.php on line 645
brassandwines

Festival Brass & Wines 2015

30, 31 de Octubre i 1 de Novembre

“Terres dels Alforins” - MOIXENT

El Festival Brass&Wines torna i amb novetats, la principal és que ens mudem a una de les terres valencianes on el vi i la música s’uneixen en una única essència: Terres dels Alforins. Moixent, La Font de la Figuera i Fontanars dels Alforins són les ciutats que ens acolliran. I encara que en aquesta primera edició tindrem com a base Moixent (València), per raons que van més enllà del musical, la nostra idea i les nostres ganes és que aquest festival sigui itinerant entre aquestes localitats i que enriqueixi amb els anys la qualitat del festival.

Tornem amb la il·lusió de seguir creant un festival que una qualitat pedagògica i concerts del més alt nivell. Aquest any, i en els successius, volem posar l’accent en la música de cambra, tenint-la com a eix conductor, però sense oblidar les classes individuals, escalfaments o classes tècniques.

És per això que creiem i esperem que, a més d’interessar als alumnes de sempre, ens visiten quintets de metall o formacions de cambra de metalls, per gaudir de classes del que millor sabem fer.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...