Warning: Declaration of GTranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /homepages/36/d507138966/htdocs/clickandbuilds/brassandwines/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate.php on line 645
brassandwines | Inscripcions

Taxes

  • Alumne Instrument Actiu: 120 €
  • Alumne Instrument de les Societats Musicals de Fontanars, Moixent, La Font de la Figuera i Aulas Spanish Brass: 90 €
  • Alumne Tuba Actiu: 60 €
  • Alumnos de Música de Cambra (sols per a grups ja constituits i sempre que vinga el grupo complet): 90 € (por integrante)
  • Alumnes de Música de Cambra e Instrument: 140 € (per integrant)
  • Alumnes Oients: 50 €

Allotjament

Vols que et reservem allotjament en el Alberg Les Alcusses? (Per a més informació pots anar a l’apartat Allotjaments d’aquesta web).

Preu en pensió completa 30 euros per dia, habitacions compartides amb bany, màxim 8 persones per habitació. La pensió completa inclou aigua i refresc en el menjar.

(El preu de l’estada en l’alberg s’haurà d’abonar juntament amb les taxes de matrícula).

Pels alumnes que es queden a l’alberg i vinguen amb transport públic, hi haurà un servei de trasllat des de Moixent fins l’albergu gràcies a la col.laboració de la Banda de Moixent. Necessitarem que l’alumne ens indique l’hora d’arribada al municipi bé per e-mail: info@brassandwines.com o bé per telèfon al 963312412 per a poder coordinar el trasllat.

 

Menjars

Per als alumnes que no es queden a dormir, existeix la possibilitat de reservar solament dinar i/o sopar a l’alberg per 8 euros cadascun.

(Per els qui no es queden a dormir, el dinar i/o sopar es pagarà directament a l’alberg, però es recomana reservar quan es faça la matrícula.)


Métode d´Inscripció

Els interessats a participar en el curs, en qualsevol de les modalitats proposades, hauran de realitzar la preinscripció per telèfon o online, ja que les places són limitades. Si escullen la modalitat online hauran d’esperar un e-mail de resposta confirmant-los que tenen la plaça reservada abans de realitzar el pagament de la matrícula.

Una vegada reservada la plaça per telèfon o confirmació de la mateixa per e-mail, comptaran amb un termini de 10 dies naturals per formalitzar la matrícula realitzant el pagament i enviant el justificant bancari escanejat per e-mail a: info@brassandwines.com. El número de compte es pot consultar a la web: www.brassandwines.com.

Els alumnes menors d’edat hauran d’enviar una autorització dels pares o tutor legal per assistir al curs. El model d’autorització es pot aconseguir en aquest link, o sol·licitant-la per telèfon al 963 312 412.


Dades Bancaries

BBVA

IBAN: ES15 0182 0523 5202 0157 4269

SWIFT: BBVAESMMXXX


En virtut de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002 de Serveis a la Societat de la Informació, li informem que les seves dades estan incorporades un fitxer la titularitat del qual ostenta SB Management, qui els utilitza per a aquests enviaments i no els cedirà a tercers excepte per obligacions legals. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant escrit dirigit a Spanish Brass, Ap. Correu-vos 167, 46117 Bétera.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...